Coaching

INDIVIDUELE COACHING

Individuele coaching kun je zien als een investering in jezelf om persoonlijke doelen, groei en ontwikkeling te realiseren. In het intakegesprek kijk ik samen met jou naar je leervraag, naar wat je uitgangspositie is en naar waar je precies heen wilt. Je doel wordt helder en concreet gemaakt, zodat je je een goede voorstelling kunt maken van het te behalen resultaat. Zo raak je als vanzelf gemotiveerd om de stappen te doen die nodig zijn om je doel te bereiken. Ook maken we in overleg een inschatting van het aantal benodigde sessies.
Ik help je graag het beste uit jezelf te halen en ondersteun je in dit proces met verantwoorde methodieken als NLP, Systemisch Werk en Oplossingsgericht Werken.

Begeleiding na training
Er is ook de mogelijkheid om een bedrijfstraining of thema-workshop te combineren met een aantal sessies waarin je persoonlijk wordt begeleid. Als cursist word je zo extra uitgedaagd en gestimuleerd om de verkregen inzichten daadwerkelijk in de praktijk te brengen.

Voor wie?
Voor iedereen die wil werken aan zijn persoonlijke ontwikkeling, aan andere specifieke
vraagstukken privé of op het werk.

Tarieven voor particulieren:
4 sessies € 295,= incl. BTW of
8 sessies € 575,= incl. BTW

Tarieven voor bedrijven:
4 sessies € 395,= excl. BTW of
8 sessies € 775,= excl. BTW

Betaling in 2 termijnen: 50% voorafgaand aan de sessies en 50% achteraf.

Hoe meld ik me aan?
Stuur een mailbericht naar info@pasopaso.nl met vermelding van je leervraag of neem direct contact op via M 06 46 740 504

Locatie:
Surmerhuizerweg 31
1744 JB  St. Maarten, Eenigenburg

 

 

 

Nog geen reacties.

Geef een reactie